Hvis du skærer tænder er du nok allerede opmærksom på, at det er et seriøst problem, som kan have store konsekvenser. Du har måske hovedpine og tandsmerter når du vågner, og måske endda til tider migræne. Det er uvist præcis hvorfor nogle mennesker skærer tænder, men en teori der har vundet indpas i de senere år er, at tilstanden skyldes parasitter. Det lyder måske voldsomt, men du har uden tvivl parasitter i kroppen, af den ene eller den anden art. Heldigvis er disse i de fleste tilfælde uskadelige. Nogle gange kan de dog have uheldige konsekvenser, og en af dem er, at man kan komme til at skære tænder. Det er endnu ikke muligt at løse det egentlige problem, men man kan behandle symptomet; at man skærer tænder.

Undgå tænderskæren med bidskinne

Forskellige typer bidskinner

Der findes forskellige slags bidskinner og det er ikke dem alle, der nødvendigvis passer til dig. Det er vigtigt at spørge en tandlæge til råds, før du vælger hvilken skinne du vil bruge. Du kan let finde en tandlæge tæt på dig, hvad enten der er tale om en lokal tandlæge i Odense C eller en tandlæge i København, men du bør finde en, som har speciale i tænderskæren. En bidskinne kan både være hård og blød, og hvilken der opfylder dit behov, bør du tale med en tandlæge om. Den bløde skinne er mere blid for munden, og giver dig færre problemer på lang sigt, disse holder desværre ikke lige så længe, da de ikke er lige så holdbare som hård plast. En bidskinne i hård akrylharpiks er mere holdbar, men mindre behagelig at bruge. Der kan også være forskel på, hvorledes skinnen hjælper på tænderskæren. Nogle hjælper ved at låse kæben, andre hjælper ved at stabilisere denne. Man skal være opmærksom på, at skinnen kan ændre ens bidemønster over tid.

Hvis du har brug for en bidskinne, skal du have speciallavet den hos en tandlæge. Som sagt skal denne helst have erfaring med bidskinner. Det kan derfor være nødvendigt at skifte fra en tandlæge der er tæt på dig, og gerne også en der kan tilbyde bidskinner til en god pris. Der findes heldigvis en god og billig tandlæge i fx Odense, København og Århus, der kan hjælpe dig med din tænderskæren uden mange omkostninger. Ved at få en bidskinne vil du forhåbentligt få en forøget livskvalitet uden hovedpine og spændinger

Tandlægeselskabet Karen Juul Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2.
5000 Odense C
Tlf: 66 12 86 95


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *