Store huse, dyre biler og endda også et flot smil. Livet som Hollywood-skuespiller er for mange personer den ultimative drøm. For det første har Hollywood-stjernerne berømte og har mange penge, men at de så også har udseendet med sig, gør ikke deres liv mindre misundelsesværdigt. Det er dog heldigvis muligt at opnå udseendet med flotte tænder uden at være Hollywood-skuespiller.

Hvide tænder for alleTandblegning

Hollywood-skuespillernes flotte smil opnås typisk gennemen effektfuld afblegning af tænder, så tænderne bliver kridhvide. Afblegning af
tænderne er ikke kun for kendte og rige. Tandblegning er ved at blive en udbredt behandlingstype, som nu kan udføres for et rimeligt beløb hos mange tandlæger verden over.

Sådan bliver tænderne bleget

Det er blandt andet muligt at blege tænderne gennem skinner, som er udformet til formålet. Tandlægen vil foretage en forundersøgelse af tænderne for at sikre, at tænderne er modtagelige over for tandblegningen. Der vil herefter blive udformet individuelle skinner, som passer perfekt til tændernes tandstilling. Selve tandblegningen kan derefter foretages derhjemme og kræver derfor kun et enkelt besøg hos tandlægen for at komme i gang. Der skal indsættes en blegegel i skinnen derhjemme, hvorefter skinnen skal benyttes nogle timer ad gangen i op til en uge. Varigheden af blegningen og antallet af blegninger varierer fra tandsæt til tandsæt. Det er derfor meget vigtigt at følge tandlægens anbefalinger om korrekt blegning af tænder for at opnå det bedste og sundeste resultatet. Tænderne kan tage skade, hvis de bleges for meget, så benyt aldrig skinnen mere end anbefalet.

Behandlingens holdbarhed

For at få mest muligt ud af tandblegningen bør der passes godt på tænderne. Tænderne mister den hvide farve, når der indtages fødevarer og drikkevarer, som indeholder mange farvestoffer. Især kaffe, te og rødvin misfarver tænderne, ligesom at nikotin fra cigaretter også gør tænderne gule. Det er derfor ikke nok bare at få foretaget en tandblegningen i ny og næ, hvis hvide tænder ønskes. Det er i den forbindelse oplagt at foretage livsstilsændringer og skære ned på diverse usunde vaner. Det er muligt at bevare de naturlige og hvide tænder gennem grundig tandpleje og sund livsstil. Hvide tænder øger ikke bare selvtilliden for smilets ejermand, men spreder også glæde omkring personen. Så hvis der ønskes flotte og hvide tænder, som alle Hollywood-skuespillerne har, så pas godt på tænderne og få foretaget en tandblegning til at genskabe tændernes hvide farve. Herefter er det lettere at bevare den hvide farve, hvis der passes godt på tænderne, så Hollywood-smilet kan bevares længe.

 

Svaneklinikken

Østerbrogade 148, 1. tv.

2100 København Ø

39 29 47 41

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *