Med forebyggende behandlinger er det muligt at behandle, inden problemet opstår. På den måde kræver det langt færre og mindre behandlinger, da tænderne løbende undersøges grundigt. Med forebyggende behandling er det altså muligt at undgå store, dyre og smertefulde behandlinger. Kvaliteten af både de forebyggende behandlinger og andre behandlinger er naturligvis lige gode, men der er ingen tvivl om, at det er muligt at undgå mange problemer ved at få foretaget forebyggende behandlinger. Der er mange fortalere for forebyggende behandlinger, og en af dem er især en anerkendt tandlæge fra Hasselager, som skaber de bedste forudsætninger for patienterne gennem forebyggende tandbehandlinger.

Forebyggende tandpleje

Fordele ved forebyggende behandlinger

Forebyggende behandlinger danner grundlag for et sundt smil hele livet igennem. Tandlægen vil foretage regelmæssige tandeftersyn af tænderne for at sikre at kunne stoppe eventuelle tandproblemer i tide. På den måde er det muligt at følge udviklingen af tændernes tilstand. Det er forskelligt fra person til person hvor hurtigt tandproblemer udvikles. Det er derfor en fordel at benytte den samme tandlæge i længere tid, så tandlægen kan tage individuelle hensyn til den enkelte patient. Det er blandt andet muligt at få oprettet en journal over dine tænder hos den forebyggende tandlæge nær Tranbjerg, som vil gøre alt for at undgå, at patienten får tandproblemer. Under de regelmæssige tandeftersyn vil tandlægen gøre opmærksom på, hvis der er mangelfulde områder i den almindelig tandpleje, som udføres hjemme. De mest almindelige forebyggende tandbehandlinger er blandt andet cariesbehandling, da tandlægen kan opdage huller, som stadig er utrolig små. Tandlægen kan blandt andet også bemærke slitage på tænderne, hvor der kan udarbejdes en bideskinne til at stoppe slitagen. Det kræver dog, at patienten passer de regelmæssige tandeftersyn, og herefter kan tandlægen sørge for at foretage de nødvendige forebyggende behandlinger. På den måde arbejder tandlægen og patienten sammen om at skabe en god mundhygiejne med sunde tænder.

Hjælp til behandlingsplanlægning

Desværre er det ikke muligt at forebygge mod alle tandproblemer. Der kan stadig opstå akut tandpine eller ske et uheld, hvor tænderne bliver skadet. Her vil tandlægen selvfølgelig også være behjælpelig med at udarbejde den bedste behandlingsplan, så tænderne får den rette behandling. Alle informationer om den behandlingen vil videregives til patienten inden behandlingen, så der ikke opstår ubehagelig situationer. Tandproblemer kan til tider kræve store behandlinger, men gennem oplysninger fra tandlægen bliver patienten forberedt på bedst mulige vis. Ved efterfølgende at følge den individuelle behandlingsplan er det muligt at få genskabt funktionen af alle tænderne, så skaden hurtigt kan glemmes igen.

 

Tandlæge Margit Larsen

Hovedvejen 46

8361 Hasselager

86 28 45 15

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *