Der er mange forskellige behandlinger du kan modtage hos tandlægen. Nogle af dem er rent praktiske – de har kun til formål at løse et problem du har i munden såsom et hul, tandsten eller paradentose. Andre behandlinger er mest for syns skyld, såsom hvis du får en tandblegning eller facader. Dog er der et meget stort overlap, hvor tandbehandlinger både løser et reelt, praktisk problem, men også gør tænderne flottere og sundere at se på. Dette kunne eksempelvis være kroner og broer samt tandretning. I denne artikel vil vi i samarbejde med Tandlæge Peter Røgind, som er en tandlæge tæt på Nørreport station, gennemgå scenarier hvor det kan være nødvendigt med kosmetiske behandlinger.

Kosmetisk tandretning, til dig som vil have flottere tænder og færre hovedpiner

Hvis du har skæve tænder og er ked af dette, kan det være du går rundt og er ked af at smile eller grine med åben mund. Det er synd, og har al for stor indvirkning på et normalt liv. Tandretning kan være en længere proces, men på den anden side af behandlingen vil du have flottere tænder, og kan igen smile stort. Yderligere kan skæve tænder give spændingshovedpiner, samt gøre din tyggefunktion dårlig, hvorfor det ikke kun handler om at forbedre dit udseende.

Kosmetiske behandlinger af mine tænder

Tandblegning til dig, som har fået mørke tænder

Spiser du meget usund mad, ryger og drikker meget kaffe, kan det være du med tiden har fået mørke, gullige tænder. Sunde tænder er lyse og hvide, men det betyder ikke nødvendigvis at din misfarvning afslører at du har meget dårlige tænder. Nærmere kan visse typer mad og drikke farve tænderne, og det er selvfølgelig ærgerligt hvis dine tænder ellers er sunde og pæne. En tandblegning kan enten foregå hos tandlægen eller hjemme hos dig selv, men for at være sikker på, at du får det bedste resultat bør du kontakte din tandlæge.

En kosmetisk behandling kan gøre dit liv nemmere. Der er intet så destruktivt som at skulle gå rundt og skjule sine dårlige tænder, så hvis du vil have et nemmere liv, kan det være en kosmetisk tandbehandling er lige noget for dig. Dette gøres kun nemmere, når du kan finde en tandlæge tæt på store knudepunkter i byen, såsom at finde en tandlæge lige ved Nørreport.

Tandlæge Peter Røgind
Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360
33 13 10 01


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *