Tandblegning

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, der har til formål at give dine tænder et flottere udseende. En vigtig del af tændernes udseende er deres farve, men desværre er tænder ikke altid så hvide, som man gå rundt og drømmer om.

Er du ked af farven på dine tænder? Så er det godt, at du kan få professionel hjælp til at gøre noget ved dette. Hos en dygtig tandlæge i Ishøj kan du få bleget dine tænder, hvormed du kan ændre på den gullige farve og andre misfarvninger, så du få et flottere tandsæt.

Sådan gør en tandblegning dine tænder lysere

Mange tror, at tandblegning sker på bekostning af tændernes sundhed. For der er mange myter om, at blegning skader tænderne. Men det er ikke sandt.

Når du får bleget dine tænder, sker der det, at en blegegel trænger ind i dine tænders emalje. Blegegelen indeholder forskellige stoffer, som er særligt gode til at gå ind og arbejde med den kemiske farvesammensætning, der er i din emalje. Blegegelen nedbryder altså ikke emaljen, men ændrer derimod tændernes farve. Og det er denne proces, der gør, at du får hvidere tænder.

Kan du få bleget dine tænder?

Selvom at tandblegning er uskadeligt, er det vigtigt, at du får undersøgt dit tandsæt grundigt, inden du påbegynder den kosmetiske tandbehandling. For har du meget slidte tænder, dybe huller eller andre tandproblemer, frarådes tandblegning ofte. Dette skyldes, at der er risiko for, at blegningen kan gøre de pågældende problemer endnu større.

Hvis du kunne tænke dig at få undersøgt dine tænder og få en vurdering af, hvorvidt du kan få bleget dine tænder, skal du blot kontakte en tandlæge. Med en tandlæge nær Brøndby Strand kan du se frem til hurtigt at få en tid og dermed blive afklaret omkring dine muligheder for tandblegning.

Bleg dine tænder derhjemme       

Det er meget lettere at få lysere tænder, end man umiddelbart skulle tro. For i dag findes der flere metoder til tandblegning. Udover klinikblegning, hvor blegningen foretages, mens du ligger i tandlægestolen, kan du få lysere tænder med hjemmeblegning.

Hjemmeblegning foregår ved, at du får fremstillet et sæt personlige tandskinner. Disse skal du bruge derhjemme sammen med en anvist mængde blegegel. Din tandlæge vil fortælle dig, hvor lang tid ad gangen du skal bruge skinnerne for at få det ønskede resultat.

På denne måde kan du nemt og bekvemt få lysere tænder, mens du laver andre ting derhjemme.
ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj
43 73 35 01


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *