Usynlig tandretning

Der er efterhånden flere og flere, der kender til Invisalign, men ikke alle. Der vil derfor komme en kort gennemgang af den her.

Invisalign er kendt som den usynlige bøjle, og er fuldstændig optimal til ham eller hende, der er utryg ved at bruge togskinner. For nogen kan det måske lyde som noget, der er for godt til at være sandt, men det fungerer fuldstændig på samme måde, som den traditionelle togskinne – den er blot usynlig!

Med den almindelige togskinne, får man sat den på hos tandlægen, og selvfølgelig får den strammet til med jævne mellemrum, og med Invisalign foregår relativt ens:

  • Når dette er gjort, vil der blive specialdesignet en række skinner, der passer udelukkende til det enkelte individ.
  • Disse skinner vil blive rettet til med ca. 2 ugers mellem – og sådan vil det foregå, indtil resultatet er perfekt.

 

Der hvor den store forskel ligger, er at tandlægen kan følge mere detaljeret med. Dette kan være en hjælp for tandlægen, da man kan nøjes med at rette på en enkelt eller to tænder af gangen, hvis det er det, der er behovet for patienten. Derudover styrer hver skinne også timingen af bevægelser, hvor i modsætning til de traditionelle togskinner, kan disse blot styre hvor meget hver skinne skal kunne give sig.

Vælger man at få denne formidable og unikke Invisalign i København, vil man også få vist hele behandlingens planen, fra start til slut, ved hjælp af 3D billedbehandlingsteknologi. Dette er også en klar fordel, frem for brug af almindelig togskinne, da man her kan se det færdige resultat på forhånd og allerede her vurdere, om man vil blive tilfreds med resultatet.

Invisalign er et unikt produkt, som er fremstillet til dem, som føler det grænseoverskridende at bruge togskinner. Alle fortjener et flot og blændende smil, så det er blot at få kontaktet en tandlæge hurtigst muligt, så man kan få et fantastisk smil!

Det er ikke nødvendigvis sikkert, at din egen tandlæge yder denne service, da det endnu ikke er alle, der gør det. Forhør dig derfor rundt omkring, om hvilke tandlæger der udfører denne behandling. Såfremt vil du også have mulighed for at få diverse anbefalinger samt selv vurdere, hvor du vil foretrække at få det lavet.

 

 

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *