Tandlægevalg

Der findes mange tandlæger rundt omkring i landet, og der er især mange tandlæger i de større byer. Det store udvalg af tandlæger er en stor fordel for dig som tandlægepatient, da det giver dig mulighed for at udvælge den tandlæge, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Følgende punkter er værd at overveje, når du leder efter en ny tandlæge:

  1. Praktisk beliggenhed

Din nye tandlæge bør have en praktisk beliggenhed, så du let og hurtigt kan komme frem og tilbage til ham/hende. Mange personer vælger typisk en tandlæge tæt på hjemmet, men du kan med fordel også udvide din søgning til tandlæger nær din arbejdsplads.

  1. Fleksible åbningstider

Et regelmæssigt tandeftersyn tager kun omkring en halv time, men tandlægebesøget kan hurtigt fylde mere i kalderen, hvis åbningstiderne ikke passer ind i din hverdag. Du bør af den grund være opmærksom på, at din nye tandlæges åbningstider er lette at passe ind i dit skema, så du ikke kommer til at springe de regelmæssige tandeftersyn over. Fleksible åbningstider er også en fordel i tilfælde, hvor du har brug for akut hjælp grundet tandpine eller tandskader.

  1. Specialiseringer til dit behov

Sortimentet af teknologi varierer fra tandlæge til tandlæge, og det er derfor ikke alle tandlæger, som kan tilbyde de nyeste behandlingsmetoder på markedet. Af den grund bør du eksempelvis lede efter en specialiseret tandlæge fra København, hvis du allerede nu ved, at du snart eller engang i fremtiden skal have specifikke behandlinger. En specialiseret tandlæge i tandretning har eksempelvisden den nødvendige viden og erfaring til at benytte den nye behandling ved navn Inman Aligner, som sikrer dig det bedst mulige resultat uden et stort indgreb.

  1. Tandlægebesøg i roligt miljø

Ved valg af ny tandlægeklinik er det ikke kun dine tænder, som bør afgøre valget. Her bør også medtænkes personlige forhold som eksempelvis tandlægeskræk, hvilket mange personer i alle aldre døjer med. For personer med tandlægeskræk kan det eksempelvis være en stor hjælp at vælge en godt beliggende tandlæge ved søerne, så du kan gå en afslappende tur inden tandlægebesøget. Tandlægeklinikkens lokaler er også værd at overveje, og du kan derfor eksempelvis tage forbi tandlægen for at se, om lokalerne er lyse og indbydende nok til at berolige dig.

  1. Få glæde af rabatter

Tandlægebesøg kan være en dyr omgang, men tandlægeregningen kan mindskes en smule, hvis du finder en rabatgivende tandlæge. Det er blandt andet muligt at finde tandlæger rundt i landet, som eksempelvis tilgodeser studerende og pensionister med særlige rabatordninger.

 

CityDent

Tandlæge Inge Elisabeth Madsen ApS

Vester Voldgade 10

1552 København V

33 11 44 99

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *