Tandproblemer

Akutte tandlægetider er til de patienter, som har akutte tandproblemer. Det er nemt for en tandlæge at vurdere, hvornår behovet for tandlægehjælp er akut, men ofte er det knap så enkelt for patienter selv at gennemskue.

Det er vigtigt at få den rette hjælp hurtigst muligt, hvis noget er galt med dine tænder. Hos en erfaren tandlæge i Frederikssund kan du få en akut tid ved tandlægen, og i det følgende får du et indblik i, hvilke tandproblemer, der typisk skal behandles akut – så er du forberedt, hvis uheldet er ude!

Hvad skal behandles akut?

  1. Tandpine

At have tandpine er en smertefuld tilstand. Smerter i tænder kan være så kraftige, at de er direkte invaliderende og hæmmende for almindelige gøremål. Tandpine kan skyldes mange ting, og uden undersøgelse kan tandlægen ikke afhjælpe smerten.

Derfor er en akut tandlægetid ofte nødvendig, hvis du har tandpine. Ved en undersøgelse af tandpine vil der typisk indledes med at tage et røntgenbillede, hvilket ofte kan afsløre, hvad der er galt. Uanset om tandpinen skyldes et hul i en tand, rodbetændelse eller andre tandproblemer, vil der på baggrund af den akutte undersøgelse blive igangsat et behandlingsforløb.

  1. Tandskader

Har du knækket noget af en tand? Er der kommet en revne i en af dine tænder? Eller har du på anden vis pådraget dig en tandskade? Så har du brug for en akut tid ved eksempelvis en tandlæge nær Ølstykke, som kan yde den rette behandling. Tandskader kan pådrages i en ulykke eller ved rent og skært uheld, men for at sikre tandens fremtidige sundhed er det vigtigt, at tanden får den rette behandling med det samme.

  1. Andre tandproblemer

Udover tandpine og tandskader kan der også være andre forhold, der gør, at en akut tandlægetid er nødvendig. Der kan ske meget med tænder, og er du i tvivl om, hvorvidt dit tandproblem kræver akut behandling eller kan vente til en almindelig tidsbestilling, bør du altid kontakte din tandlæge og søge vejledning.

I telefonen vil din tandlæge spørge ind til dit tandproblem og fortælle dig, hvad der er det rette at gøre. Det kan være en god idé at ringe til din tandlæge så tidligt som muligt, da du på denne måde har de bedste betingelser for at få en akut tandlægetid samme dag.

 

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund
47 31 05 15

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *