Inman Aligner bøjle

Tandregulering henvender sig til alle personer, som har skæve tænder. Tandregulering har førhen foregået gennem en synlig bøjle, hvilket de færreste personer har brudt sig om. Af den grund var det typisk kun de skæve tænder, der eksempelvis medførte en forkert tandstilling eller mindskede funktionaliteten, som blev rettet lige gennem en tandregulering. Der er derfor mange personer, som har skæve tænder, der fungerer fint, men som ikke bidrager på positiv vis til drømmesmilet. Disse personer har ofte ladet besværet og frygten for en synlig bøjle overvinde i stedet for at få rettet de skæve tænder lige. Dette besvær og denne frygt kan dog heldigvis undgås nu, da der i dag findes en helt ny metode inden for tandregulering, som løser de nævnte problemer. Inman Aligner er navnet på den nye metode til tandregulering fra Horsens, og du bør læse med her, hvis du vil høre mere om, hvordan Inman Aligner fungerer.

Personer, som kan have glæde af metoden

Inman Aligner kan rette skæve tænder lige uanset, om der er tale om kosmetiske eller funktionelle problemer. Metoden henvender sig dog primært til personer, som skal have rettet deres forreste tænder lige. Gennem en forundersøgelse af dine tænder kan den erfarne tandlæge fra Horsens vurdere, om Inman Aligner kan bidrage nok til et succesfuldt resultatet eller, om der eventuelt skal suppleres med andre metoder inden for tandreguleringen før, at de tænder opnår det ønskede resultat.

Sådan fungerer metoden

Efter undersøgelsen vil tandlægen tage aftryk af dine tænder, så det er muligt at fremstille skinner, som passer perfekt til dit bid. På den måde generer skinnerne så lidt som muligt, når du har dem i munden. Skinnerne udvikles i gennemsigtigt plast, så det umiddelbart ikke er muligt for andre at se, at du bærer skinnen. Skinnen kan dog godt ses, hvis man kigger meget tæt på, og det tilfælde kan du heldigvis tage skinnen ud. Den aftagelige funktion af skinnen er til stor hjælp, så skinnerne kan tages ud, hvis det ikke er belejligt at bære dem. Anbefalingerne lyder dog på, at du bør bruge skinnen mindst 20 timer i døgnet, hvis tænderne skal skubbe sig på plads inden for tidsrammen. Processen bliver længere end nødvendig, hvis du ikke følger anbefalinger for brug af skinnen. Langt de fleste personer kan opnå et succesfuldt resultat efter tre til fire måneder, hvis anbefalinger er nøje fulgt. Der er dog tilfælde, hvor der kan være behov for brug i en længere periode, hvis tænderne er meget skæve. Efter færdigendt brug af skinnerne vil der blive indsat en tråd af metal bag de rettede tænder. Dette har til formål at sørge for, at tænderne forbliver lige i fremtiden, Denne metaltråd skjules bag tænderne, så det ikke er muligt at se den udefra. Inman Aligner er derfor en effektiv og fleksibel metode til, at du kan få dine skæve tænder rettet lige.

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens
75 62 26 26


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *