Syreskader

Syreskader i tænderne er som oftest en konsekvens af patientens livsstil, og forekommer ofte fordi at man spiser mange syreholdige fødevarer såsom sodavand og frugt. Men syreskader kan også være en konsekvens af mave- og tarmsygdomme, hvor en person producerer for meget syre, og syren derfor kommer op til munden og bliver siddende blandt tænderne. Syreskader på tænderne er nemme at spotte, da syren er med til at ætse tanden og dermed synligt forværre dens tilstand. Hvis du har mistanke om syreskader, bør du henvende dig til en tandlæge allerede i dag. Der findes adskillige dygtige tandlæger i Vanløse, og hvis du bor i nærheden, kan du med fordel kontakte en og få en tid allerede i dag. Vil du høre mere om syreskader, og hvad du kan gøre for at forebygge dem? Så læs med.

Spis den rigtige kost

Hvis man gerne vil undgå syreskader på tænderne, så er det helt grundlæggende, at spise den rigtige kost. Det siger sig selv, at syreskader er skader, som er skabt på grund af syre. Derfor kan det være fordelagtigt at undlade at spise syreholdige føde- og drikkevarer. I stedet bør man spise mere mad, som indeholder fibre og grove kerner. Disse fødevarer er med til at “rense” tænderne, og dermed forebygge syreskader. De indeholder derudover en masse vitaminer og mineraler, som er med til at holde tænderne sunde, flotte og modstandsdygtige for udefrakommende bakterier.

Tandpleje og konsultation

En anden måde at forebygge syreskader på er ved, at børste sine tænder grundigt flere gange om dagen. Hvis du alligevel ikke kan holde dig væk fra syreholdige føde- og drikkevarer, så er det helt grundlæggende at du børster eller skyller dine tænder umiddelbart efterfølgende. Det kan du gøre enten med ganske almindelig postevand eller mælk. Mælk er en god drikkevarer imod syre, da den er med til at neutralisere syren. Dernæst er det helt grundlæggende, at du tager en snak med din læge eller din tandlæge. De kan præcist fortælle dig, hvordan det står til med dit helbred og give dig en vejledning til, hvordan du kan forebygge det. Hvis du er i tvivl, så kan du starte med at få en tid hos lægen, og derefter hos tandlægen. Flere og flere tandlæger tilbyder gratis konsultation og du kan derfor bestille en tid allerede i dag. Du kan finde dygtige tandlæger i Husum, så hvis du er bosat i nærheden kan du med fordel kontakte en allerede i dag, og høre, hvad dine muligheder er. Held og lykke.

 

Tandlægerne Vanløse

Godthåbsvej 254

2720 Vanløse

38 34 19 50


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *