tandblegning

Tandblegning er blevet et udbredt fænomen, og rigtig mange danskere har foretaget en tandblegning. Rigtig mange ved dog ikke, at der findes forskellige former for tandblegning, og alt efter hvilken man vælger, så er der ting man skal huske. Nedenfor giver vi dig informationer om de forskellige måder at blege tænder på, og hvad du skal huske i tilfælde af tandblegning. Hvis du er tvivl så bør du kontakte en professionel tandlæge, som kan rådgive dig nærmere. Du kan ringe til de dygtige tandlæger i Albertslund, og forhøre dig nærmere.

Gør det selv

Du kan selv blege dine tænder hjemmefra ved at bruge en plastskinne. Processen starter med at tandlægen tager et aftryk af dine tænder og fremstiller skinne ud fra aftrykket. Dermed får du en skinne, som passer præcist til dit tandsæt. Inden du går i gang skal du dog huske at børste tænderne og skylle munden godt og grundigt. Derefter tilføjer du et par dråber af blegegelen i midten af skinnen. Skinnen placeres nu i munden forsigtigt og det resterende gele fjernes ved at skylle munden. Skinnen skal sidde i munden 1-2 timer dagligt og du kan også vælge at sove med den på. Tobak, rødvin og kaffe skal man så vidt muligt prøve at undgå, da disse føre til misfarvninger igen. Hvis du stadigvæk er i tvivl om fremgangsmåde, så kontakt den tandlæge, som har givet dig skinnen med hjem. Har du selv købt skinne og gelen, så bør du kontakte en lokal tandlæge, fx en tandlæge i Avedøre.

Hvorfor får man misfarvninger på tænderne?

Misfarvninger i tænderne kan være et resultat af flere faktorer. Nogle er født med et lysere tandsæt end andre og gule tænder kan på den måde være genetisk bestemte. Hvis tobak, kost eller drikkevarer er skyld i misfarvning, så kan en tandblegning være en god idé og vejen frem. Folk i alle aldre kan få bleget deres tænder, dog har unge mennesker nemmere ved at få hviderer tænder, end ældre. Igen skal du sørge for at kontakte en tandlæge, hvis du er tvivl. Lokale tandlæger i Vallensbæk kunne være en mulighed, hvis du har spørgmål og bor i nærheden.

Er der bivirkninger?

Tandblegning medfører normalvis ikke alvorlige bivirkninger, men man skal dog være klar på, at det kan medføre irritation af tandkødet i starten af forløbet. Dette er ganske almindeligt i et par dage efter tandblegningen. Sørg dog altid for at kontakte en autoriseret tandlæge, hvis du overvejer at få bleget dine tænder. Find en god og lokal tandlæge i Glostrup, hvis du bor i nærheden.

Glostrup Tandplejecenter
Hovedvejen 61
2600 Glostrup
43 45 48 48

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *