Tandlægeskræk

 

Man taler meget om, om tandlægeskræk er blevet en folksygdom. Flere og flere voksne mennesker er så bange for at besøge tandlægen, at der simpelthen opstår større og større skader på og omkring tænderne uden, at der bliver gjort noget ved det. Mange tror, at de er meget alene, når vi taler om tandlægeskræk, det er dog ikke helt tilfældet, der er mange der har det som dig og det er altså helt normalt.

 

Det er en stor nødvendighed, at du får besøgt tandlægen i Bagsværd eller omegn. Dette skyldes, at dine tænder altså skal vedligeholdes, fuldstændig ligesom andre ting her i livet. Hvis du ikke vedligholder, så går tingene i stykker og reperationerne er mange gange mere omfattende og koster oftes også mere. Det er helt samme historie med dine tænder. Derfor er det en rigtig god idé, at komme af med din tandlæge skræk.

 

Slip af med skrækken

Det anbefales, at du ringer til din tandllæge og bestiller en tid til et tandtjek, dernæst er det vigtigt at du fortæller åbent om din tandlægeskræk. Din tandlæge har helt sikkert prøvet at arbejde med en patient med skræk for, og derfor vil han helt sikkert hjælpe med, at gøre behandlingen så tryg for dig, som overhovedet muligt. Dernæst er det en god idé, hvis du forbereder dig rigtig godt inden du skal besøge tandlægen. Sørg for, at få sovet godt og få noget at spise inden du tager afsted.

 

Du kan med fordel spørge din tandlæge på Lyngby Hovedgade, om et spejl, hvis du har det bedst med, at følge med i hvad tandlægen laver. Hvis du ikke har lyst til at se, men blot høre hvad tandlægen laver, så kan du bede ham om, at fortælle dig om hver eneste ting han gør og hvorfor han gør det.

Du skal huske på, at tandlægen ikke synes du er skør eller er til besvær, han vil gerne gøre alt for, at din oplevelse bliver så behagelig som muligt.

 

At kalde det tandlægeskræk er jo faktisk en smule tarveligt, for det er højst sandsynligt ikke selve tandlægen som menneske du er bange for, men du er nok nærmere bange for den behandling som han udfører, og den smerte du ofte forbinder med behandlingen.

Det gode ved en tandlæge behandling er, at det aldrig gør ondt hvis du vedligeholder dine tænder ordentligt.  

 

Lyngby Tandplejecenter
Lyngby Hovedgade 29, 2 sal
2800 Kgs. Lyngby
45 88 02 34


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *