Børnevenlig tandlæge

En tandlæge tæt på hjemmet er praktisk, når du skal vælge en ny tandlæge, og det er der flere årsager til:

Let adgang til de regelmæssige tandeftersyn

De fleste personer indkaldes til tandeftersyn en til to gange om året. Nogle personer indkaldes endnu oftere, hvis der er særligt behov for det. Et tandeftersyn varer ikke lang tid, men tandeftersynene kan stadig passe dårligt ind i en travl hverdag. Tandlægens åbningstider kan for det første være et problem, da tandlæger typisk holder åbent i den almindelige arbejdstid. Det er derfor en stor fordel at have en tandlæge, som du kan besøge tidligt om morgenen på vej på arbejde eller sent om eftermiddagen på vej hjem fra arbejdet. Så sparer du tid og samtidigt bliver planlægning af din hverdag lettere. For at gøre planlægningen af tandeftersyn endnu lettere kan du eksempelvis vælge en tandlæge, der både tilbyder voksentandpleje og børnetandpleje i København, så alle dine familiemedlemmers tandeftersyn kan foretages samtidigt.

Hurtig adgang ved akutte tandproblemer

Der kan desværre stadig opstå akutte tandproblemer på trods af, at de regelmæssige tandeftersyn passes til tiden. I tilfælde af akutte tandproblemer skal tandlægen se på problemet hurtigst muligt. Det er sjældent, at problemet går væk af sig selv, så du bør altid kontakte tandlægen, hvis der er mistanke om, at der er et problem under optakt. Det er muligt at mindske problemets omfang, hvis du kommer hurtigt i behandling. For at komme i hurtig behandling skal tandlægen være tæt på hjemmet, og det skal samtidigt også være en serviceminded tandlæge fra Valby, hvor det er muligt at få en tid med det samme i akutte situationer. Med tandlægen tæt lokaliseret på hjemmet er det hurtigt at komme derhen uanset valg af transportmiddel. Det frarådes af sikkerhedsmæssige årsager at tage bilen, hvis du oplever smerter, da det kan påvirke reaktionsevnen, til fare for dig selv og andre i trafikken.

Færre ture til tandlægen

De fleste personer vil helst undgå tandlægebesøg på trods af den korte afstand fra hjemmet til tandlægen. Du kan mindske antallet af tandlægebesøg ved at følge tandlægens planen for dine behandlinger. Det er en god investering at bruge tid på de regelmæssige tandeftersyn, da uopdagede tandproblemer kan medføre store skader på tænderne. Gennem de regelmæssige tandeftersyn er det muligt at forebygge tandproblemer og tandsygdomme. Det er også muligt at forebygge tandskader ved blandt andet at bruge tandbeskyttere under sport. Tandbeskytteren vil mindske risikoen for skader på dine tænder, så sporten kan udøves uden bekymringer for tandskader.

 

Tandlæge Lisbet Schrøder

Valby Langgade 185, 1tv.

Valby 2500

36 16 41 16

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *