Opstår der et problem, er det vigtigt at søge hjælp – det gælder i alle livets aspekter. Ligeså er det vigtigt at søge akut tandlægehjælp, hvis der skulle ske noget med dine tænder eller i din mund. Bor du et sted, hvor du ikke har mulighed for at opsøge en døgntandlæge, og problemet netop opstår uden for åbningstiderne, kan du tage på skadestuen, da problemet i nogle tilfælde kan være noget, en læge kan hjælpe dig med.

Tandlæge

Det er ikke alle problemer der er akutte. Har du for eksempel en visdomstand der vokser, kan det gøre utrolig ondt, og i nogle tilfælde kan dine lymfekirtler også hæve op, men selv om det gør ondt imens de vokser, er det ikke et akut problem, og det er ofte noget, der går over efter et par dage. Hvis du derimod flækker et stykke af en tand, er det vigtigt at du bestiller en akut tid hos en erfaren og kompetent tandlæge i Hellerup, så der kan blive gjort noget ved problemet med det samme.

Ligeså hvis du har fået en tandbyld, kan det også være en god idé at opsøge akut tandlægehjælp. En tandbyld gør helt utrolig ondt. Det er en byld af betændelse, der sidder nede omkring tandkødet. Hvis man har mod til det, kan man selv prikke hul på bylden med en nål der er blevet steriliseret, men der skal stadig opsøges hjælp herefter. Det der nemlig er så irriterende ved en tandbyld er, at den nemt kan komme igen, hvis ikke der bliver stoppet for spredningen af betændelse. Derudover skal tandlægen også finde ud af, hvad der har forårsaget tandbylden, og derefter behandle problemet.

Der er rigtig mange tandproblemer, hvor det kan være svært at identificere, om det er akut eller noget der godt kan vente et par dage. Så er der noget du er i tvivl om, så ring endelig til en kvalificeret og dygtig tandlæge i Ordrup for at blive guidet til hvad der er det bedste for dig at gøre, med det problem der nu skulle være opstået. Uanset hvornår du har fået en tid ved tandlægen, kan du selv gøre et par småting for at mindske smerterne, såsom at tage en smertestillende pille, som ibuprofen eller ibumetin sammen med en panodil. Derudover kan du også altid lave et koldt omslag til at ligge på det ømme område.

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allé 45

Charlottenlund 2920

39 63 98 20


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *