Udvalget er tandlæger er stort, hvilket kan gøre det svært at udvælge én god tandlæge. Alle tandlæger har naturligvis den nødvendige uddannelse til at kunne undersøge og behandle tænder, men det er en fordel at finde en tandlæge, som passer til ens egne værdier og ønsker. Der bør af den grund overvejes adskillige aspekter inden valget af tandlæge finder sted.

Tandlæge til dig selv eller flere?

Det er vigtigt at overveje, om tandlægen kun skal benyttes af dig selv eller af flere familiemedlemmer. Der er endnu flere aspekter, der skal overvejes, hvis flere skal familiemedlemmer benytte samme tandlæge. I de tilfælde er det oplagt at bruge en fleksibel tandlæge i Køge, som eksempelvis kan samle jeres aftaler på samme dag og også tilbyde akutte tider til akutte situationer. Det gør koordineringsarbejdet i forbindelse med de regelmæssige tandeftersyn samt eventuelle akutte problemer langt nemmere.

Ny tandlæge

Hyggelige eller kliniske lokaler?

Ikke alle personer bryder sig lige meget om tandlægebesøg. Især hos utrygge personer med tandlægeskræk kan tandlægens lokaler påvirke personen i høj grad. Her skal det overvejes, hvad der skaber tryghed. Hyggelige og afslappede lokaler kan være at foretrække for nogle personer, hvorimod andre personer i stedet vil fortrække kliniske lokaler, som udstråler renhed. Det kan af den grund være en god idé at tage et kig forbi tandlægeklinikken for at se, om lokalerne passer til behovet.

Foretrækkes uvidenhed eller oplysninger om forløbet?

For at øge trygheden for tandlægens kunder vil tandlægebesøgene tilpasses til hver enkelte person. Der kan her blandt andet rettes fokus på personens ønsker i forhold til oplysninger om behandlingsforløb. Det kan være ubehageligt at kende til alle detaljer af en større behandling, men det kan også øge trygheden for utrygge personer. Af den grund er det muligt at få gennemgået hele forløbet, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs. Tandlægen vil gøre alt for at skabe et godt tandlægebesøg, men det kræver blot, at tandlægen er informeret om, hvorvidt informationerne ønskes oplyst eller ej.

Beliggenhed – tæt på hjem eller arbejde?

Tandlægens beliggenhed betyder meget for, hvor let det er at besøge tandlægen. Et tandlægebesøg kan let udskydes i stressede perioder, og derfor er det værd at overveje, hvor det er lettest at besøge tandlægen. Nogle personer foretrækker at benytte en central tandlæge tæt på arbejdet, mens andre personer eksempelvis ønsker at benytte en lokal tandlæge nær Strøby Egede, som er tæt på hjemmet. Med en praktisk beliggende tandlæge bliver det simpelt og hurtigt at besøge tandlægen.

Gennem overvejelse af de forskellige aspekter er det muligt at komme tættere på, hvad der kendetegner en god tandlæge for netop dig. Efter overvejelserne er søgekriterierne indsnævret, så den helt rette tandlæge let kan findes.

Tandlæge Bodil Diernæs ApS
Vestergade 29
4600 Køge
56 65 07 27

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *