Det kan være skadeligt for tænderne at blive bleget, hvis det ikke foregår under ordentlige omstændigheder. En tandlæge bør derfor kontaktes i forbindelse med tandblegning, så der kan udføres en professionel tandblegning i Helsingør uden skader på tænderne.

Risikofaktorer ved tandblegning på egen hånd

Mange personer ønsker at få bleget tænderne, da tænderne med alderen bliver misfarvede. Samtidigt går misfarvningsprocessen endnu hurtigere, hvis der jævnligt indtages rødvin, kaffe eller ryges. Adskillige mennesker tror fejlagtigt, at det er en billig og hurtig løsning at foretage en tandblegning på egen hånd. Der er flere risikofaktorer i forbindelse med tandblegning på egen hånd. Det er muligt at købe forskellige blegemidler, hvilket er svære at håndtere korrekt. Der er risiko for, at tænderne bleges for meget, hvilket blandt andet kan skade tændernes emalje. Det kan resultere i isninger og andre gener, hvorefter tandlægen ofte skal kontaktes for at reparere skaderne. Tandblegning på egen hånd er derfor hverken tidsbesparende eller billigt som først antaget.

Flotte hvide tænder

Fordele ved professionel tandblegning

Hos en tandlæge med erfaring inden for tandblegning er det muligt at få lysnet sine tænder, som giver et flot resultat uden skader. Tandlægen vil kun blege tænderne i det omfang, hvor tænderne ikke lider skade. Tandblegningen vil derfor udføres med de bedste midler på markedet af en tandlæge, så tandblegningen er blid mod tænderne. På den måde er det muligt at undgå, at tændernes emalje skades. Samtidigt er der heller ikke risiko for, at tænderne bleges for meget, så de bliver for lyse og unaturlige. Det kan være svært at afgøre nuancen på tænderne, hvor en tandlæges erfaring netop kan afgøre den helt rigtige nuance til netop dit tandsæt.

Tandblegning og andre behandlinger

Der eksisterer forskellige behandlingsmetoder, som tandlæger benytter til at udføre tandblegning. Nogle tandblegninger udføres let og hurtigt hos tandlægen, og ved andre tandblegninger udformes blegeskinner, der kan benyttes hjemmefra efter præcise anvisninger fra tandlægen. Her er det altafgørende, at blegeskinnen ikke benyttes mere end anbefalingerne, så der ikke opstår skader. Alle behandlingsmetoder hos tandlægen kan udføres let og hurtigt – også samtidigt med andre behandlinger. Det er eksempelvis oplagt at få udført en tandblegning af en kosmetisk tandlæge fra Espergærde i forbindelse med andre behandlinger, da flere kosmetiske behandlinger kan kombineres. Skadede tænder kan blandt andet repareres med tandfyldninger, hvor tandblegningen og plasten til tanden skal tilpasses, så de er ens. Her er tandlægen igen til stor hjælp for at sikre, at tænderne bliver flotte og fri for skader.

Tandlægerne Strandgade 75
Strandgade 75B 1
3000 Helsingør
49 21 02 48


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *