Det er vigtigt at være tilfreds med sit smil, da det betyder utrolig meget for ens smil og udstråling. Desværre er langt fra alle personer tilfredse med deres smil, hvilket der heldigvis kan rettes op på. En tandprotese kan ikke bare erstatte én eller flere manglende tænder, så tænderne fungerer normalt igen. En tandprotese kan i dag udformes så naturtro, at ingen bemærker, at der er tale om en protese og ikke den oprindelige tand. På den måde er det muligt at genskabe smilet og sprede glæde til hele smilet.

Tandproteser

Typer af proteser

Personer med manglende tænder bør søge hjælp hos en erfaren tandlæge fra Odense, som i en lang årrække har udarbejdet og påsat proteser. Den store erfaring inden for tandproteser gavner proteserne udseende, som i dag passer perfekt til tændernes oprindelige farve og form. Der udarbejdes forskellige proteser alt efter behov.

Helprotese:

En helprotese henvender sig til personer, som mangler alle tænder. I sådan en situation er det muligt for tandlægen at udarbejde en helprotese, hvor der i samarbejde mellem patienten og tandlægen bliver udvalgt den mest passende farve og form til alle tænderne. Herigennem er det således også muligt at ændre tænderne til en ønsket farve og form, så man kan få drømmesmilet igen.

Delprotese:

En delprotese henvender sig de personer, som stadig har mange tænder tilbage i munden. Delprotesen fungerer ved, at den sættes fast med bøjler af metal på de oprindelige tænder. Protesen vil selvfølgelig udvikles således, at den passer til de oprindelige tænder. Det er dog muligt at foretage små ændringer i protesen, hvis der er kosmetiske faktorer, som ønskes ændret. I forhold til farven af tænderne vil den umiddelbart passe til de oprindelige tænder, men det er muligt at supplere behandlingen med en tandblegning, så de oprindelige tænder bliver lysere.

Let vej til et flot smil

Mistede tænder kan skyldes forskellige årsager såsom uheld, sygdomme og manglende tandpleje. For at passe bedst muligt på den nye tandprotese, skal der opretholdes en god tandhygiejne. Gennem regelmæssig tandbørstningen og brug af tandtråd skabes de bedste forudsætninger for, at tandprotesen kan holde længst muligt. Samtidig skabes der en sund mundhygiejne med et rent tandkød, så der ikke opstår irritationer herfra. Derfor kræver en tandprotese ikke særligt arbejde, så der er ingen grund til at udsætte besøget på den bedste tandklinik nær Odense, som kan skabe det flotteste naturtro smil gennem tandproteser.

 

Tandlæge Ulrik Højgaard Hansen

Svendborgvej 89

Odense S, 5260

66 14 37 06

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kurserogterapi.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *